Geen bloem zorgen meer?

Ons bloemen abonnement is beschikbaar vanaf €24,50. Daarmee bespaar je tot wel €7 per bos!

Zo werkt het bloemen abonnement

flower bouquet

1

Kies hieronder jouw favoriete boeketgrootte

vase

2

EXTRA:
Gestyled op een prachtige Fidrio vaas

calendar 3

3

Selecteer een bezorgtijd en dag

flower bouquet

1

Maak een keuze tussen de verschillende abonnement. Classic, deluxe of premium!

vase

2

Wij komen het boeket op jouw voorkeurs- dag en tijd bezorgen.

calendar 3

3

Na twee weken komen wij de oude vaas weer ophalen en is het tijd voor jouw nieuwe boeket- vaas combinatie

Custom boeket klein

Classic

Dol op bloemen in huis maar hoeft het niet over de top? Dan is het classic abonnement de perfecte keuze. Elke keer ontvang jij een prachtig en fijn boeket!

Vanaf €24,50

Boeket bloemen

Deluxe

Is het classic abonnement toch wat te klein voor jou? Met het deluxe abonnement heb jij elke keer een prachtige eye-catcher in huis. Perfect passend in elke ruimte!

Vanaf €29,50

Boeket bloemen Surprise

Premium

Ons meest gekozen abonnement! Op zoek naar een extravagante eye-catcher? Elke levering zal jij weer versteld staan. Uniek, prachtig en vol van de mooiste bloemen.

Vanaf €34,50

Altijd de hoogste kwaliteit en het ultieme gemak.

IMG 6198

De hoogste kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij willen dat iedereen zo lang mogelijk van het boeket kan genieten. Het Daily Flowers bloemen abonnement zal je elke bezorg dag weer versteld doen staan! Door de hoge kwaliteit kan jij zeker twee weken genieten van jouw abonnement! Bij de eerste bezorging krijg jij een bloemen verzorging instructie kaartje. Volg dit instructiekaartje en geniet nog veel langer van jouw bloemen. 

 

Kies voor gemak en ga voor het bloemen abonnement met vaas. Elke twee weken krijg jij weer een andere prachtige vaas- boeket combinatie. De oude vaas hoef jij uiteraard niet schoon te maken! Bij het brengen van de nieuwe vaas, nemen wij de oude vaas mee. Zo heb jij echt geen omkijken naar het boeket.

 

Komt het een keer niet uit? Geen enkel probleem. Het Daily Flowers bloeemen abonnement is erg flexibel. Wij kunnen het abonnement kort pauzeren of jij mag het boeket op een ander adres laten bezorgen. Zo maak jij er ook nog iemand anders blij mee!

Vijf sterren service

Vijf sterren service voor jou als abonnee vinden wij ontzettend belangrijk. Ben jij ergens niet tevreden over? Onze abonnementen service staat 24/7 tot jouw beschikking.

Bij het aangaan van het abonnement horen wij graag jouw voorkeuren. Vind jij bepaalde bloemen prachtig? Dan zullen wij hier rekening mee houden. 

Als abonnee profiteer jij van vele extra’s. Wanneer jij een los boeket besteld zullen wij jou net wat meer in de bloemen zetten. Ook geldt er voor onze abonnees een uitgebreid bezorg gebied.

Bloemen abonnement daily flowers

Veel gestelde vragen

Je zit nergens aan vast! Je moet uiterlijk drie dagen voor de levering het abonnement stop zetten of pauzeren. Wij vinden dat een abonnement geen verplichting hoort te zijn.

Wij rekenen voor zowel onze shop als abonnementen geen bezorgkosten! Dit omdat wij geen externe partij gebruiken voor de bezorging.

Jij mag ons een voorkeurstijd doorgeven! Mocht het die dag echt niet uitkomen kunnen wij op een andere dag komen. Het is uiteraard ook mogelijk dat wij het boeket voor de deur of bij de buren zetten!

Voor een proef abonnement kan jij een mail sturen naar orders@dailyflowers.nl 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij weten wat jij van het abonnement vindt. Ben je niet tevreden? Dan horen wij dat graag en komen wij met een goede oplossing. 

0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

Wil je jouw boeket om de week gestyled hebben op een andere vaas?

Wil je jouw boeket om de week gestyled hebben op een andere vaas?

Wil je jouw boeket om de week gestyled hebben op een andere vaas?

daily flowers in jouw stad?

Laat het ons weten