Daily Flowers Logo
Daily Flowers Logo

Hoog Catharijne Utrecht boeketten bloemen

Daily Flowers florist

Hoe zorgen wij ervoor dat alle boeketten bloemen in onze flower vending machine vers zijn?

Het is voor ons heel belangrijk dat jij thuis minimaal zeven dagen van het boeket kan genieten. Om dit waar te maken hanteren wij een aantal principes waar wij aan vast houden.

De bloemen zijn altijd vers en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat de bloemen mooi zullen bloeien of lang mooi blijven is het belangrijk dat de bloem goed is. Van elke bloem heb je veel verschillende kwekers, wij kiezen altijd voor de kweker waar wij zeker van weten dat deze hoge kwaliteit biedt. Bij snijbloemen die nog moeten bloeien is er altijd de kans dat zij niet open zullen gaan! Om deze kans zo groot mogelijk te maken kiezen wij er voor om voor de beste optie te gaan. Zo kan jij lang en met veel plezier genieten van jouw Daily Flowers boeket!
Alle boeketten in de flower vending machine zijn voorzien van een beker met water of een fresh flower bag! Deze zorgen er voor dat het boeket 2 tot 5 dagen voorzien is van water en dus mooi vers blijft!
Op de perfecte temperatuur afgesteld, dat is onze flower vending machine. De flower vending machine is gekoeld op ongeveer 8 graden. Dit is de perfecte temperatuur dat snijbloemen niet open zullen gaan en de kwaliteit perfect blijft.
Verversen! Dat doen wij elke twee a drie dagen. Afhankelijk van de bloemen die gebruikt zijn in het boeket zorgen wij ervoor dat het boeket niet langer dan drie dagen in de machine zit. De overgebleven boeketten bloemen die niet meer verkocht kunnen worden krijgen altijd een goede bestemming!

Zo willen wij er voor zorgen dat jij altijd lang van het boeket kan genieten en je niet druk hoeft te maken of de kwaliteit wel goed is! Zien wij jou snel in Hoog Catharijne Utrecht?

Heb jij jouw boeketten bloemen liever thuis bezorgd? Bestel eenvoudig via onze online shop. Ook hier geldt dat wij gebruik maken van de hoogste en meest verse kwaliteit mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!