Daily Flowers Logo
Daily Flowers Logo

Daily Flowers de bloemist van Hoog Catharijne

Hoog Catharijne bloemist

Dinsdag 10 augustus was het dan eindelijk zo ver! De opening van onze allereerste daily flowers bloemen vending machine. Na meer dan anderhalf jaar voorbereidingen een aantal tegenslagen is het dan nu eindelijk zo ver, Daily flowers is de bloemist van Hoog Catharijne.

De machine staat in het godebaldkwartier, wanneer je vanaf Utrecht Centraal Station, Hoog Catharijne in loopt ga je rechts de gang door en dan zijn wij niet te missen. Dit gedeelte van Hoog Catharijne is elke dag geopend van 06:00 tot 23:00 en wij dus ook. Ook op zondagen en feestdagen. Zo kan jij er dus altijd van op aan dat je een prachtig boeket bloemen op een handige locatie kunt kopen.

Bloemen uit een machine, blijft dat wel goed? Onze Daily Flowers bloemen vending machine is gekoeld, zo blijven de bloemen in perfecte staat. Ook zitten de bloemen in speciale shopping bags, deze zijn voorzien van water. Zo kan jij op een handige manier jouw boeket bloemen voor lange tijd vervoeren. Geen onhandig boeket wat jij de hele tijd moet dragen maar gewoon een handige shopping bag! Goed voor de bloemen en goed voor jou.

Tot snel in Hoog Catharijne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!