Daily Flowers Logo
Daily Flowers Logo

Daily Flowers Gorillas

Daily Flowers Gorillas

Sinds 6 Januari 2022 is het mogelijk om bij Gorillas Amsterdam onze Daily Flowers rode rozen boeketten te bestellen. Ons doel is om het mogelijk te maken dat jij altijd een boeket van hoge kwaliteit kan aanschaffen. Door onze samenwerking met Gorillas wordt dit doel steeds meer werkelijkheid. Van donderdag tot en met zondag is het mogelijk om eenvoudig via de Gorillas app ons rode rozen boeket te bestellen.

Alle rozen die wij van Daily Flowers gebruiken zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. De rozen komen direct van de kweker, zo weten wij zeker dat jij erg lang van jouw boeket kan genieten. Deze rozen zitten uiteraard ook in het Daily Flowers x Gorillas boeket. Rozen van de hoogste kwaliteit binnen minuten thuis bezorgd.. Hoe leuk is dat?

Naast dat de rozen van de hoogste kwaliteit zijn en dus al een cadeau op zich zijn, is de verpakking ook als een cadeau ontworpen. De rozen komen in een prachtige kartonnen vaas, voor het transport dicht gemaakt, eenvoudig te openen door de ontvanger! Aan het boeket zit een schrijf en instructiekaartje. Op het schrijfkaartje kan jij een leuk bericht voor de ontvanger schrijven! Het instructiekaartje is voor de verzorging van de rozen. Volg dit kaartje goed en geniet nog langer van de rode rozen.

Uiteraard kan jij de rozen thuis laten bezorgen, voor bijvoorbeeld een romantische avond, verjaardag of gewoon als verrassing maar je kan het ook op een ander adres laten bezorgen. Vul eenvoudig in de Gorillas app het adres in waar jij de rozen wilt laten bezorgen. Zo kan jij heel eenvoudig je oma, vriendin of iemand anders verrassen. Volg het boeket eenvoudig via de app en wacht het blije telefoontje van de persoon die jij verrast af!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!