Duurzaamheid

Bij Daily Flowers is naast hoge kwaliteit en service 

ook duurzaamheid van groot belang.

Bloemen op kantoor

Een stijlvolle bos als eyecatcher bij de receptie, in de wachtkamer of vergaderruimte. Met of zonder vaas

Daily Flowers werkt aan een betere wereld

Duurzaamheid bij onze Daily Flowers bloemen

Bij de selectie van onze bloemen kijken wij naar het MPS keurmerk. Aan de hand hiervan kunnen wij zien hoe een teler scoort ten opzichte van andere telers. Scoort een teler A+ dan doet deze teler het op verschillende aspecten erg goed. Onze rozenkweker is Van der Drift roses. Naast dat zij de hoogste kwaliteit weten te behalen hebben zij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 

MPS Logo

Duurzaamheid bij onze Daily Flowers verpakkingen

Naast duurzaamheid bij onze bloemen vinden wij het heel belangrijk dat onze verpakkingen ook duurzaam zijn. De hoes om onze boeketten zijn van FSC keurmerk gecertificeerd karton. Het FSC keurmerk garandeert dat een hout- of papier product afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Volgens FSC betekent goed bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

logo fsc 300x225 1

Overgebleven Daily Flowers bloemen

Wij proberen onze bloem verspilling tot een minimum te beperken. Uiteraard is het voor ons niet mogelijk om helemaal geen verspilling te hebben. Na enkele dagen gaan de overgebleven bloemen uit onze Hoog Catharijne machine eruit. Deze boeketten geven wij weg aan ouderen. 

daily flowers bloemen
0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

daily flowers in jouw stad?

Laat het ons weten