Flower vending machine bloemist Hoog Catharijne Utrecht

Florist Hoog Catharijne

Flower vending machine bloemist Hoog Catharijne Utrecht

De Daily Flowers machine in Hoog Catharijne Utrecht is elke dag van 06:00 tot 23:00 geopend. Wist je dat er niet alleen boeketten bloemen in de machine te krijgen zijn? Wij hebben een wisselend assortiment, voor elk wat wils. Wat vind je nou allemaal in de Daily Flowers vending machine?

Grote boeketten bloemen vind je in de onderste rij van de machine. Deze variëren van €20,95 tot €27,95. De boeketten zitten in een handige gift bag. De gift bag is voorzien van water. Zo weet jij zeker dat je lang van het boeket kan genieten.en eenvoudig mee kan nemen als jij nog moet reizen.

Kleine boeketten bloemen naast de grote boeketten bloemen vind je ook kleinere boeketten bloemen.Wist je dat hier meestal net zo veel of wel meer bloemen in zitten als de grote slots? De boeketten zijn erg handig om mee te nemen en komen net als de grote boeketten bloemen in een handige gift bag, wederom voorzien van water.

Grote boeketten rode rozen In de onderste rij vind je altijd twee prachtige boeketten rode rozen. Deze rode rozen komen rechtstreeks van een van s werelds beste Nederlandse rozenkweker. Met de juiste verzorging kan jij minimaal tien dagen genieten van dit prachtige boeket!

Kleine boeketten rode rozen vind jij de grootte boeketten te groot? Ook voor de rozen hebben wij daar de perfecte oplossing voor. Een korter rozen boeket in dezelfde handige giftbag als alle andere boeketten.

Vaasjes met bloemen het perfecte cadeau! Unieke vaasjes met enkele bloemen erin of echte opgemaakte vazen. Wil jij is iets anders geven dan een boeket bloemen? Dan is dit de perfecte keuze. Prachtige vazen waar jij of de persoon aan wie jij het geeft erg lang plezier van zult hebben.

Longlife roses zijn ook te vinden in de machine. Deze longlife roses zijn op een speciale manier behandelt en blijven daarom 1-3 jaar goed. Wij hebben de rozen voor jou in een prachtige hoedendoos gedaan. perfect om als cadeau te geven!

Losse vazen met een luxe uitstraling. In de machine zijn prachtige vazen te vinden. Perfect voor de grootte boeketten! Alle vazen zijn ook zonder bloemen al een ware eye-catcher in huis.

Wil jij weten hoe wij er voor zorgen dat alle bloemen in de Daily Flowers vending machine goed blijven? Lees dan ons volgende artikel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerd nieuws

Daily Flowers

Nederlands meest vooruitstrevende bloemist

Meer lezen?
Het perfecte cadeau
Ontdek
0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

daily flowers in jouw stad?

Laat het ons weten