Daily Flowers Logo
Daily Flowers Logo

Vier redenen om altijd verse bloemen in huis te hebben

Bloemen abonnement van daily flowers

Sommige mensen vinden ze leuk en sommige mensen zijn er gek op. Bloemen worden door iedereen anders gezien en roepen ook een andere reactie op. Ze geven de meeste mensen toch een fijn gevoel. Daarom is het ook niet gek dat je in de huizen van de meeste mensen levende bloemen terugvindt. Of ze nou wekelijks, tweewekelijks, driewekelijks of maandelijks een boeketje kopen, ze doen dit toch vaak om hun huis nieuw leven in te blazen. Maar wat zijn nou de exacte redenen dat bloemen een huis zo mooi op kunnen fleuren? Daar ga je in dit artikel alles over te weten komen!

De eerste reden waarom bloemen onmisbaar zijn in elk huis is omdat ze echt elk huis opfleuren. Wat voor bloemen je ook neerzet, ze brengen kleur met zich mee. Al neem je de meest saaie ruimte die je je kan voorstellen, zet er een groot boeket neer en de ruimte transformeert direct. Dit is precies de kracht van de bloemen! Omdat ze levend zijn brengen ze ook daadwerkelijk leven met zich mee.

Buiten de kracht van bloemen om elke ruimte op te fleuren hebben ze nog een andere speciale kracht. Bloemen zijn namelijk nooit lelijk. Al neem je rozen, geraniums, tulpen, gerbera’s of zonnebloemen, ze hebben allemaal hun eigen charme. Elke bloem straalt op haar eigen manier pracht uit. Zelfs als ze hun leven verliezen kun je ze nog steeds zover krijgen om te stralen. Hier kan je alles over lezen in ons blogartikel over het drogen van bloemen!

Buiten de zichtbare prikkels die bloemen veroorzaken heeft een prachtig boeket bloemen ook nog de kracht om een ander menselijk zintuig te prikkelen, namelijk de neus. De meeste verse bloemen hebben namelijk een heerlijke geur. Hoe meer bloemen in de bloei gaan, hoe meer geur ze afgeven. Dit roept veel positieve reacties op en zorgt ervoor dat je nog meer van het boeket in je huis geniet. Het is niet voor niks dat ze zeggen dat iets ruikt als rozen.

We komen intussen alweer aan bij het laatste punt van dit artikel. Toch is dit misschien wel de belangrijkste! Bloemen geven je namelijk een positief en vrolijk gevoel zonder dat je er wat voor hoeft te doen. Heb jij wel eens gehad dat je er echt doorheen zat? En heb je jezelf toen wel eens opgefleurd met een boeket van de allermooiste bloemen? Dat is zeker een aanrader. Je kan je daarom wel voorstellen wat voor invloed bloemen daarom op je hebben als je ze ten alle tijden in je eigen huis hebt staan!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom jij bloemen in je huis moet hebben, dit is slechts een selectie van onze favoriete redenen. Wat zijn jouw favoriete redenen? Laat het ons weten en wie weet fleuren wij jouw huis wel op net een prachtig boeket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
0
Shopping cart
Your shopping cart is emptyBack to the shop

Inspired by nature, we want to convey love through our flowers. Our mission is to design and create luxurious bouquets which you or the person you love will remember for eternity.

Where do you want us to go?

Let us know!